Loading...

  Ofte Stillede Spørgsmål

  WEBSIDEN & TEKNISK

  Kan jeg vælge, hvilke meddelelser og beskeder jeg ønsker at modtage?

  Vi sender løbende forskellige meddelelser til dig om hændelser på din profil (f.eks. private beskeder, når nogen tilføjer dig som ven, skriver i en gruppe du er medlem af, kommenterer et billede du har delt etc).


  Under "Notikationer" kan du vælge, præcis hvilken type meddelelser og beskeder du ønsker at modtage. Vælg eller fravælg de forskellige indstillinger, og klik derefter på Gem.


  Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Redaktionen

  Kan jeg vælge hvem der kan kontakte mig?

  Ved brug af funktionen "Bloker Profil" kan du nemt vælge ikke at blive kontaktet af et bestemt medlem. Når du har blokeret en profil, kan personen ikke længere skrive til dig eller invitere dig til at chatte. 


  Du kan også vælge at skjule din profil midlertidigt, hvis du vil holde en pause. Din profil vil i så fald ikke længere være synlig på siden. 

  Kan jeg slette de ting, jeg loader op eller skriver?

  Fortryder du noget, kan du til enhver tid selv slette, og skulle du vælge at melde dig helt ud, forsvinder ALT, du har lagt op, svaret på, kommenteret og bidraget med. Det er trygt og uforpligtende at bruge Livsnettet.

  Hvordan sletter jeg min profil?

  Du sletter din Profil på siden "Profil Redigering". Nederst til højre på siden finder du knappen "Slet min Profil". Bemærk, at når du har gennemført "Slet min Profil", er alle dine data og alt du har skrevet og oploadet helt slettet og kan ikke genskabes. Hvis du fortryder slet af Profil, skal du således starte helt forfra.

  Hvis du blot ønsker en pause fra Livsnettet, kan du enten indstille dette under "Privat Indstillinger" eller sende en mail til Redaktionen, der så tager din profil ud af drift indtil du selv anmoder om at få den aktiveret igen.
  REDAKTIONEN

  Hvad får jeg ud af at være på Livsnettet?

  På Livsnettet har du muligheden for at blive del af noget større. Du kan hjælpe med ikke blot at gøre din egen historie gældende, og sætte dit aftryk på verden. Du kan også gøre en forskel ved at dele ud af dig og dine erfaringer.

  Hvornår startede Livsnettet?

  De allerførste hjælpetestere blev lukket ind allerede i januar 2009, og fra 29. marts åbnede Livsnettet officielt. I dag består Livsnettet af mange tusinde brugere, der aktivt bidrager til et levende socialt online netværk.

  Hvis jeg en dag dør, sletter I min profil, eller kan den blive stående?

  Som udgangspunkt sletter vi ikke profiler med mindre I udtrykkeligt beder om det, eller har overtrådt vores brugerbetingelser. I tilfælde af død, kan du som bruger vælge forskellige muligheder. Du kan testamentere dit kodeordtil efterladte og bede dem slette profilen. Du kan også lade profilen på Livsnettet stå som et smukt minde og måske som aftryk og historie til inspiration og støtte for andre.

  Vi vil sætte stor pris på, at du sørger for, at nogen giver os (redaktionen) besked, når nogen fra Livsnettet går bort!

  Hvor mange oplysninger kan man se om mig? Kan jeg være anonym?

  De andre brugere kan kun se de ting, du har stående på din profil, og du kan selv justere og vælge "privatlivs-indstillinger".

  Det er KUN Administratorer af Livsnettet, der kan se din email-adresse, og vi garanterer, at Livsnettet ikke videresælger eller formidler den til nogen!

  Dit adgangskodeord er IKKE tilgængeligt for nogen. Ej heller administratorer.

  Må jeg reklamere eller lave indsamlinger m.v.?

  Livsnettet er udelukkende til personligt brug og må ikke anvendes til reklame, kommerciel interesse eller salg. Det er ikke tilladt at lave nogen former for indsamlinger (ej heller af underskrifter) eller anden form for annoncering.

  Det er ikke tilladt at rekruttere eller henvise brugere til andre fora eller sociale netværk udenfor Livsnettet Når du opretter din profil, accepterer du ikke at bruge, kopiere eller på nogen måde distribuere materiale fra Livsnettet.dk, medmindre skriftlig accept hertil specifikt er givet i hvert tilfælde.

  Enhver overtrædelse af disse regler, vil medføre slet af profil og medlemskab. Er du i tvivl om disse regler, kontakt da Redaktionen.

  Hvem kan læse mine Private Beskeder eller se min adfærd på websiden?

  Systemet er opbygget således, at administratorer, chatadmins, Redaktionen eller webmaster IKKE har adgang til eller kan se følgende:


  1. Dit password (derfor skal det nulstilles hvis du glemmer det)


  2. Dine Private Beskeder samt vedhæftede filer i private beskeder.


  3. Private chat


  4. Hvilke profiler du besøger, samt hvilke profiler der besøger din profil.


  5. Albums eller billeder der er låst med Adgangskode.


  På baggrund af denne fortrolighed/privacy, har vi en funktion der hedder "anmeld" (du finder den under fanebladet "andet"). Her kan du anmelde en profil der enten overskrider dine grænser, ikke overholder vores brugerbetingelser eller på anden måde virker stødende. 


  Vores hostfirma "DanDomain" er et anerkendt og sikkert dansk webfirma, der hoster flere af Danmarks største virksomheder, gemmer en såkaldt logfil. Denne kan i tilfælde på begæring udleveres til Politiet, hvis den skal indgå i efterforskning.

  Der er meget snak om virus og andre grimme ting på Facebook, hvordan på Livsnettet?

  De virus, man tit får i sin computer, ligger gemt i applikationer (ekstra-programmer man downloader). I det system vi kører, bruger vi slet ikke applikationer, og det er derfor trygt og sikkert. Det eneste, vi i princippet ikke kan gardere os imod er, hvis der skulle være virus gemt i pdf-filer eller billeder, som brugerne sender som privatmail. Hvis du vælger at åbne disse, skal du sikre dig, at dit anti-virus-system virker, ligesom når du kigger rundt på andre sider.

  Redaktionen gør sit bedste for at holde Livsnettet fri for tiggerbreve fra Nigera og andet ondsindet spam. Så hvis du oplever at der er en profil (typisk fra udlandet) der virker ondsindet, så kontakt endelig redaktionen på kontakt@livsnettet.dk eller ring på 31 460 420 så vi kan få stoppet vedkommende hurtigst muligt.

  Undlad altid at besvare indlæg eller mails på Livsnettet hvor en bruger enten beder dig om mailadresse eller ønsker du skal kontakte vedkommende på en mailadresse.
  `