Loading...

  KOMMENDE PROJEKTER


  MØD NYE MENNESKER I DIT LOKALOMRÅDE
  Vi mødes altid den 1. Søndag i måneden til hyggelig fællesspisning.


  GRUPPER I ALLE REGIONER
  Støtte, sparring og inspiration. Dine livserfaringer i selvhjælpegrupper er værdifulde. Vi mødes udfra tesen ”Når vi løfter i flok, kan vi flytte bjerge”.


  DANMARKS STØRSTE JULEFEST
  Uanset livssituation har vi alle ret til JULEGLÆDE, og vi inviterer derfor igen i år til en unik og anderledes julefest. Vi har de sidste mange år stået bag de største julefester nogensinde og i år gentager vi successen.

  OM OS

  Nov 26 '17 | Af Redaktionen

  Medlemskab af Livsnettet er trygt og uforpligtende. Du bestemmer selv, hvor anonym du ønsker at være.


  Livsnettet er startet for at give dig mulighed for at dele dine historier, netværke med ligesindede, stille spørgsmål og give svar, høre om relevante arrangementer og projekter samt lade dig inspirere af andre.


  Når livet forandrer sig voldsomt, kan det være støttende at have kontakt med andre, der oplever eller har oplevet lignende processer. Processerne er almenmenneskelige, og vi har brug for at føle os forstået, uden at skulle påtage os en speciel identitet udfra vores livssituation.


  Vi ønsker at skabe et trygt og inviterende mødested, hvor vi alle vokser og bidrager.


  Bag Livsnettet

  Livsnettet er stiftet af Kenneth Pallier der interesserer sig med passion og hjerteblod for sammenhængen mellem sind, krop og ånd og har begge arbejdet professionelt med dette felt i mange år.


  Kenneth Pallier's mission er, at bidrage til, at mennesket i stigende grad sættes i centrum fremfor sygdommen, diagnosen eller tilstanden. Han ønsker at inspirere til, at alle tager ansvar og ejerskab for egen livskvalitet og trivsel. Vi vælger ikke, hvornår vi skal dø, vi vælger, hvordan vi lever.


  Vision

  Det er vores vision at skabe øget trivsel og større følelse af identitet hos den enkelte og tale sammen om alt det, vi kan, i stedet for at fokusere på det, vi ikke kan. Livsnettet er skræddersyet til at fokusere på den enkelte brugers egen historie, oplevelser og erfaringer i en upartisk og neutral ramme, hvor brugeren trygt og uforpligtende kan deltage og bidrage. Netværket tilbyder den enkelte bruger ejerskab, valgmuligheder og et fællesskab med ligesindede, hvor der kan skabes og vedligeholdes relationer og kommunikation i øjenhøjde.


  Livsnettet ønsker derudover at tilbyde en trivselsorienteret aktivitetskalender, der synliggører relevante arrangementer og projekter til gavn for brugerne, samt sætte fokus på mennesket, der tager ansvar for eget liv og trivsel .


  Det er således perspektivet, at Livsnettet skal medvirke til at øge livskvaliteten hos brugerne. Både dansk og udenlandsk forskning har dokumenteret, at online social netværk kan have stor effekt på brugernes livskvalitet og helbred. At tage aktivt ansvar for eget helbred og trivsel skaber mere og bedre egenomsorg, hvilket medfører færre komplikationer, til gavn for såvel brugerne som sundhedssektoren.


  Så grib muligheden, og opret en profil på Livsnettet. Det er trygt, nemt, sikkert og så bliver du lidt gladere.

  Har du spørgsmål så kontakt os gerne for yderligere information: kontakt@livsnettet.dk


  Kommentarer:

  Ingen opslag endnu
  Du skal logge på eller oprette en profil for at kunne kommentere
  `